Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کارگروه ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: تراز اکولوژیک دریاچه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 سانتی متر کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی، عیسی کلانتری در ارومیه در نشسست خبری با خبرنگاران با تشریح آخرین وضعیت دریاچه ارومیه گفت: در حال حاضر تراز اکولوژیکدریاچه ارومیه 1270/95 سانتی متر است که 7 سانتی متر از برنامه پیش بینی شده بیشتر بوده ولی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 سانتی متر کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بارندگی ها نسبت به سال گذشته 21 درصد کاهش داشته که در صورت افزایش بارش ها در فصل بهار، وضعیت دریاچه نیز بهبود خواهد داشت.

کلانتری گفت: وضعیت موجود نشان می دهد دریاچه بر خلاف ادعای برخی که بدون اطلاعات کافی قضاوت می کردند صددرصد احیا خواهد شد.

وی مهار غبار نمک را مهمتر از خود احیای دریاچه عنوان کرد و افزود: غبار ها سلامت انسان و محیط زیست را به خطر انداختند به طوریکه تا سه سال پیش فعالیت زنبورهای عسل به عت غبارها تا حدود 90 درصد کمتر شده بود ولی خوشبختانه سال گذشته 60 درصد فعالیت داشته است.

وی ادامه داد: خوشبختانه 70 درصد غبارهای نمک مهار شده است.

دبیر کارگروه ستاد احیای دریاچه ارومیه با بیان اینکه آب لازم برای احیای دریاچه ارومیه از حوزه آبریز دریاچه و کانی سیب تامین می شود گفت: 51 درصد آب از دو رودخانه زرینه رود و سیمینه رود تامین می شود.

وی با بیان اینکه وزارت نیرو برای اولین بار حق آبی زیست محیطی تعریف کرده است گفت: از حدود 11.800 میلیارد متر مکعب، 2.6 میلیارد متر مکعب حق آبی دریاچه ارومیه است.

کلانتری گفت: آب مورد نیاز برای احیای دریاچه سالانه 3.1 میلیارد متر مکعب است تا در عرض 10 سال به تراز طبیعی اکولوژیک برسد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر عمق آب برای ما مهم نیست و مهار غبار نمک ها در اولویت است.

دبیر کارگروه احیای دریاچه ارومیه گفت:  ۱۰۳۰ کیلومتر جنوب دریاچه ارومیه امکان احیا وجود ندارد و محیط زیست قرار است آن را به پارک حیات
وحش تبدیل کند.

کلانتری از افتتاح سد سیلوه طی چند روز آینده خبر داد و اذعان کرد: اعتبارات تونل ها اختصاص یافته و دستگاههای تی بی ام مستقر شده و تاکنون حدود ۱۱ کیلومتر در ورودی و خروجی و 500 در میانه تونل حفر شده است.

دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه اعتبارات  امسال این حوزه را ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت : از کل اعتبارات  ۱۸۳۰ میلیارد تومان سال ۹۵ بیش از ۵۲ درصد اختصاص یافت که با توجه وضعیت بد اعتباری راضی بودیم.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۸۶۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است

ایسنا/زنجان رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای طارم گفت: به لحاظ طول راه در شهرستان طارم ۶۵ درصد راه‌ها آسفالت شده و ۳۵ درصد از راه‌های شهرستان خاکی هستند.

حمیدرضا نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره وضعیت آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان طارم، اظهار کرد: از لحاظ جمعیتی ۹۶ درصد راه‌های روستایی طارم دارای آسفالت هستند و به لحاظ طول راه نیز در شهرستان طارم ۶۵ درصد راه‌ها آسفالت شده و ۳۵ درصد از راه‌های شهرستان خاکی هستند.

وی افزود: راه‌های روستایی فاقد آسفالت روستاهایی با جمعیت زیر بیست خانوار هستند و پروژه‌های روستاهای بالای بیست خانوار مربوط به روستاهای زرنی با ۷ کیلومتر، تازه‌کند با ۸ کیلومتر، روستای سرخ‌آباد به طول ۱۳.۵ کیلومتر و مسیر نوکیان به ماسوله است.

او تصریح کرد: پروژه مسیرهای نام برده فعال هستند و به دلیل کمبود اعتبار، با کندی پیش می‌روند و با تامین اعتبار تکمیل خواهند شد. در حال حاضر برای روستاهای زیر بیست خانوار برنامه‌ای وجود ندارد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان طارم خاطرنشان کرد: در شهرستان طارم آسفالت برخی از روستاهای بالای بیست خانوار همچون هندی‌کندی، گوهر، ارشت و رزه‌بند _ قاضی‌بلاغی آسفالتی با عمر بالای بیست و پنج سال دارند که درصورت تامین اعتبار روکش مجدد خواهند شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی
  • پیشرفت ۶۲ درصدی مصوبات سفر استاندار به بخش‌های ۵گانه ارومیه
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)